banner-sisasivu

TYYLIKKÄÄNÄ SESONGIN JUHLIIN!

DRESSMANN_SUITS_11_037_v1b_QC.jpg

Puku on klassinen ja ajaton juhla-asu miehelle. Näytät varmasti aina hyvältä puku päällä, Pukuja on saatavilla monissa eri väreissä, mutta tietyt värit sopivat paremmin tiettyihin tilaisuuksiin kuin muut. Joka tapauksessa; jokaisen miehen vaatekaapista pitäisi löytyä puku seuraavissa väreissä: musta, harmaa ja sininen.

Kaikkein muodollisin pukukokonaisuus koostuu luonnollisesti mustasta puvusta ja valkoisesta kauluspaidasta. Mutta tiesitkö, että muutkin tummat värit puvuissa, kuten tummanharmaa ja tummansininen sopivat myös muodollisiin tilaisuuksiin?

Tummasininen puku on modernimpi ja rennompi vaihtoehto kuin musta puku, mutta se sopii kuitenkin muodollisiin tilaisuuksiin. Tummansinen puku on käytetyin värillisistä puvuista ja sen tulisi ehdottomasti löytyä jokaisen miehen vaatekaapista. Tämän kevään Dressmann-pukumallistoon on saatu myös trendikäs hieman kirkkaampi sininen puku, joka on täydellinen valinta kevään juhliin. 

Modernille ja trendikkäälle miehelle sopii myös harmaa puku. Kuten tummansininen puku, sopii harmaa puku myös muodollisiin tilaisuuksiin kuin myös juhlaan. Harmaa puku on siis hyvin monipuolinen. 

Laitatko solmion vai et, riippuu tilanteesta ja siitä kuinka muodolliselta haluat näyttää.

Esimerkiksi kesäjuhliin voi hyvin mennä ilman solmiota ja kauluspaidan ylänapit auki. Muista kuitenkin taskuliina – se viimeistelee kokonaisuuden.  

PS: Vyön tulisi aina olla samanvärinen mitä kenkäsi ovat.

Katso lisää: https://dressmann.com/fi/
Facebook: https://www.facebook.com/dressmann.fi

DRESSMANN SUITS 05 078 v1b QCDRESSMANN SUITS 08 050 v1c QC